Leírás
Zebra Z-Select 2000T etikett címke bemutatása
Zebra Z-Select 2000T alapanyag főbb jellemzői: Prémium minőségű papír alapanyag, normál ragasztóval, mely ellenáll a súrlódásnak és a tűző napnak is. A Zebra Z-Select 2000T alapanyag Thermo-transzfer eljárással (festékszalag szükséges hozzá) nyomtatható, melyet akár -20 °C-on ragaszthatunk és -20 - +80 °C-os hőmérsékleti tartományban, akár hűtőházi körülmények között is használhatunk. A legjobb minőségű nyomtatást biztosítja még 305 mm/sec nyomtatási sebességnél is. Az információkat korlátlan ideig megőrzi, beltéri körülmények között.
Zebra Z-Select 2000T alapanyag előnyei: Kiváló nyomatási minőség széles hőmérsékleti tartományban használható a címke alapanyag közvetlen nap, hő, súrlódás, kaparásnak ellenáll könnyen és egyszerűen kezelhető, nyomtatható az információkat korlátlan ideig megőrzi, beltéri körülmények között
Zebra Z-Select 2000T alapanyag hátrányai: A nyomtatásához festékszalag szükséges magasabb a nyomtatás költsége, mint a thermo alapanyagnál
Zebra Z-Select 2000T alapanyag alkalmazási területei: termékleírás dokumentumkezelés gyűjtőpontok hosszabb távú raktározás nagy mennyiségű címkézési feladat boríték, postai címkézés irodai felhasználás termékcímke logisztikai jelölő címke raklap azonosítás
Megbízhat bennünk! Ismerje meg vásárlóink véleményét
Vásároljon etikett címkét azoktól, akik a legjobban ismerik!
Paraméterek
Címke alapanyag | Zebra Z-Select 2000T |
Nyomtatási mód | Termál transzfer |
Termék kategória | Tekercses címke |
Címke alakja | Négyzetes forma |
Alkalmazhatóság | Általános felhasználás, beltér |
Címke szélessége (mm) | 51 |
Címke magassága (mm) | 25 |
Címke pályaszám | 1 |
Címke ragasztó | Normál |
Tekercs belső magátmérő | 25 mm |
Tekercs külső átmérő | 125 mm alatt |
Egy tekercsen lévő címkék száma (db) | 2580 |
Címke felragasztási hőmérséklete | 0°C |
Címke működési hőmérséklete | -20 °C - +80 °C |
Szín | Fehér |
Black-Mark | Nem |
Perforáció | Igen |
Tekercs/doboz | 8 |
Ajánlatkérés
Tanácsra van szüksége etikett címke vásárlással kapcsolatban? Hívjon vagy írjon szakértő kollégáink segítenek!